http://www.botticelli.be/sites/default/files/taxonomy-background-images/primo-secundi_0.jpg

Reserveer

0475 78 59 69

primo-secundi

Scamorza affumicata al pomodoro

Gerookte scamorzakaas gesmolten in tomatensaus, geserveerd met brood

€16.00

Scamorza affumicata al pomodoro per tutti

Bord om te delen met meerdere personen – ideaal als starter

Gerookte scamorzakaas gesmolten in tomatensaus, geserveerd met brood

€46.00

Vitello tonnato

Kalfsgebraad “carpaccio-style” met tonijndressing, kappertjes en rucola.

€21.00
XL
€26.00

Carpaccio di manzo

Fijne sneedjes rundsvlees met pesto, rucola en parmigiano

€21.00
XL
€26.00

Carpaccio bresaola

Gerookt rundsvlees, carpaccio style met toetsen van citrus, parmesan en rucolla

€20.00

Insalata caprese

Mozzarella di bufala, honingtomaatjes, olijven taggiasche, basilicumblaadjes

€18.00

Mozzarella e buratta

Mozzarella di bufala, straciatella di buratta, honingtomaatjes, olijven taggiasche en rucolla

€23.00

Crostini stracciatella e pomodori

Getoast brood met stracciatella di buratta en honingtomaatjes

€20.00

Spaghetti Bolognese

€18.00

Ravioli di magro

Ravioli met pecorinokaas, spinazie en salie

€17.00

Tagliatelle con funghi e pancetta

Pasta met een mengeling van bospaddestoelen en pancetta

€24.00

Pasta vongole

Pasta met venusschelpen

€28.00

Tagliata al sange

(minimum 25min. bereidingstijd)

Fijne sneedjes rundsvlees, enkel bleu chaud geserveerd, met rucolla,
parmesan, balsamico di Modena 10j en aardappeltjes gebakken met rozemarijn

€36.00

Tartaar Piemontese

Handcut from the Dierendonck butchery Handgehakte steak (rauw) heel puur gebracht, met gebakken aardappeltjes met rosemarijn en rucollasalade

 

€26.00